Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес на Булгарплод на гонките имаше 5-6 алфички (3х156,1х166,1х159,2х147)
    Last edited by IcemaN92; d.m.y г., 23:56.
    The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
    Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
    ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от IcemaN92 Покажи съобщение
      Днес на Булгарплод на гонките имаше 5-6 алфички (3х156,1х166,1х159,2х147)
      И една 146-ца

Comment

• вчера вечерта в Дружба видях бест оф дъ бест 155 синя с номер 5050 ама лачо от секъде с джанти 18 сигурно.

Comment

• Сливенска ли беше регистрацията на 55цата?
          Аз пък вчера покарах с колежка със 166-ца жтд от петте кьошета до националния стадион ... Много е яко да се движат 2 тъмни кораба един след друг ... Всичко останало прави път и цъка с език
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• към 20ч на ресторант вагона
            Attached Files
            sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
            Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
              Сливенска ли беше регистрацията на 55цата?
              Аз пък вчера покарах с колежка със 166-ца жтд от петте кьошета до националния стадион ... Много е яко да се движат 2 тъмни кораба един след друг ... Всичко останало прави път и цъка с език
              не софийска е ама верно седи на пътя като извадена от некой бутик.

Comment

• На паркинга на хотел Несебър Сол Бей, уникален автомобил.
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Аз па тва видях
                  Attached Files
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Днес в Петрич много готина габровска 155-ца с номер EB6106,назад не видях,много готино бордо,даже отдалече ми заприлича на моята 166-ца.Кой е колегата да си признава?А да имаше и клубен стикер на задния джам.

Comment

• Тъмна 159 РВ 9474 РР - вчера в Пловдив в района на градската градина.

След това през нощта видях аварирала на магистралата сива 166 А 0078 ММ.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Днес по "магистрала" Тракия много Алфи.
                        Видях една 145-ца с пламъци по нея, караше я младо момче. После хасковска сива 156-ца с голям червен спойлер, черни джанти и стикер на задното стъкло. Покарах и с една пазарджишка червена 147-ца в двулетовият участък до Пазарджик. А накрая Giulietta черна.
                        Избери Твоят ... SOUND
                        https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Поздрави на колегата с 147-цата (с клубни стикери) с които се засякох ме на колелото на Телевизионната Кула.
                          Избери Твоят ... SOUND
                          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Снощи към 22:30 Перник сива 147 с ГТА пакет да си казва кой беше,бях с меро и му пуснах аварийките.
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Аз па тва видях

Тва е Ламбото на Явор, мой приятел от София. Често прескача до Варна
                              sigpic

Comment

• Напоследък много алфи ми свиркат, явно развеселени да гледат клубният стикер залепен на задния джам на фиата на жената, ама какво да правя! Имам деца идиотчета!
                                Сещам се за песента от филма" Таралежите се раждат без бодли".
                                Последната беше черна благоевградска 156-ца.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X